Men det är ju skitbra William!

"Jag blir så frustrerad, jag vill bara kasta min miniräknare på en krukväxt"

Gott och blandat

Jag har haft sällskap av mina vänner under natten, så igår snaska vi godis och imorse gick vi upp 5(!) för att ta 5.45 bussen till skolan för att sedan åka till skateparken med Måns och Emil. De va inte kul, de va kallt så vi gick tillslut till skolan och la oss i estetrummet, haha. Men då vet vi det, inte göra sjuka utesaker när det knappt har blivit vår, okej?

Scream

Drar till Eirin snart där hon skulle bjuda på kladdkaka innan vi drar mot skolan och har vår enda lektion idag. En bild från igår precis innan jag skulle ut på ett varv runt sjön, tänkte att man såg mitt hår bättre när jag tog bilden i spegeln haha, finfint.

Army jacket

Jag vill verkligen ha en sån här jacka, den är så fin och jag har ingen vår jacka som jag känner att jag vill använda. Den finns på chicy.se, men de är bara ett problem det är one size och jag vill att den ska sitta sådär fint och lite löst som det gör på henne och hon är typ hälften av mig så då kommer den väl sitta tight. Gud vilket problem, hehe.
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

Frisörbesök

Var och klippte mig idag efter skolan, toppade av allt slitet och det blev väl helt okej tror jag. Syns lite på bilden hur håret är nu, men inte så mycket, men men.

Våfflor

Eirin, Julia och jag har firat våffeldagen idag istället, smaskens vare iallafall. Annars riktigt trött idag då jag råka halvsova på bussen och även i Julias säng, hehe men även mycket skratt idag då Eirin är helt dum i huvet ibland alltså, haha.

The new boy

Take the words on your way
I don't waste the things I say
When in doubt fuck the world
Forget all the things you've heard
Now here's the new boy taking on the world tonight

lyrics
Mando diao- The new boy
Tumblr_lz4wnwpfgo1qfacd2o1_1280_large
weheartit

Springtur

Kom hem för ett tag sen från en springrunda runt sjön, gud vad vi är grymma, he.
Bjuder på en riktigt äcklig och sliten bild, ärr på tummen och en tröja från en Akonkonsert 2008 som jag inte ens har varit på, tummen upp!

Morning light

Hade en trevlig kväll igår med mina vänner och idag blir det att plugga och träna bort allt äckel jag slafsa i mig igår. Och blir man inte glad när man vaknar upp med solen i nyllet?

Some die young

Den här tjejen har så otroligt fint hår och fin stil så jag tror jag dör lite.
catchabird

Chuck

Jag ville aldrig att den här serien skulle sluta, men det har den gjort. Två avsnitt kvar och sen har jag sett klart på alla. Måste tacka Julia som fick mig att börja kolla!
Bäst♥
Normal_0371_largeNormal_008_largeNormal_0392_large

Falling slowly

I måndags följde jag med Eisan hem med Ullan och vi bakade scones, okej Eirin gjorde. Dom blev väldans smaskens, där satt vi och åt och kollade på film. Once, fin film.
Igår var jag till skolan till klockan sex.. slutade egentligen ett, men var tvungen och resta på gympan och den började klockan 4, sen gick det inte en buss först kvart i sex, wi.


Grattis mamma 40!

Kom hem vid ungefär 1 idag, det har varit trevligt. mycket skratt då t.ex. min morfar blev kompis med servitören(såklart) då morfar kallade sig Allibabba. Och kom ihåg en man utan mage är ett hus utan balkong haha, eller?
Nej idag har jag varit väldigt sliten men tvingade mig ut på en promenad då jag höll på att spy.
Här kommer tre bilder, vill inte visa ansikten på min släkt så de får bli dem här bilderna(och om ni undrar vad min mamma har på armarna så är det fake tattoos som hon fick i present haha)

Hotellnatt

Snart sticker jag till ett ställe en timme härifrån och bor på hotell en natt, där jag och min släkt osv ska fira mamma som fyller 40. Först ska vi basta och bada bubbelpool sen ska vi ut och äta, blir nog trevligt! Jag och gamlingarna, hehe.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3378008_700b.jpg
Bild som Julia skickade, haha så min humor.

Taken

Kollade på Taken för några dagar sen när den gick på tv, och den är så otroligt bra. Liam Neeson är så grym så jag måste tipsa den till alla som inte har sett den, se den.

Handling: Bryan gav upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin före detta fru Lenore (Famke Janssen) och sin 17-åriga dotter Kim (Maggie Grace) i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han råda bot på nu, men det svider att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter rejält. När Kim vill resa till Paris med sin kompis Amanda (Katie Cassidy) motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern.

När Bryan och Kim en dag pratar med varandra i telefon bryter sig några iskalla människohandlare in i lägenheten och kidnappar de båda tonårsflickorna. Men de albanska gangstrarna får mer motstånd än vad de hade räknat med, då Bryan tar upp jakten på kidnapparna för att försöka hitta de båda flickorna. Men Bryan har bara 96 timmar på sig att hitta de innan de säljs i ett främmande land och försvinner för alltid.

Källa: Wikipedia
Tumblr_liqir0z7kr1qe36oho1_500_large
Weheartit google

Jungle drum

Skolan var bra, stack och åt kina på hålen och köpte present till mamma som fyller år på söndag. Kom hem pluggade lite historia och läste i min bok, sen stack jag iväg på en träningsrunda och fotot är resultatet efter det, en sliten sanna. Oj såg lite läskig ut, bli inte rädda för mig nu.

Summer

Tumblr_m0udfnhcwf1rnviayo1_250_large

Kissedröm

Buu jag är en sån dålig bloggare, shame on me.
De senaste dagarna har jag iallafall varit på körskolekursgrej i över tre timmar(trodde jag skulle dö) och sen igår umgicks jag med mina bästa så när jag kom hem somnade jag i typ två timmar, sen var jag tvungen och läsa och redigera massa bilder sen hopp i sängen va.
Hade en konstig dröm också där mina katter rymde hela tiden och jag sprang efter dom och försökte fånga dom? Haha, aja om ett tag drar jag till skolan!



Melodifestivalen

Kom precis hem från Eisan, kollade på melodifestivalen med folket och åt kladdkaka som Eirin hade fixat(och juste Saga hjälpte till och knäcka ägg) som var möööms. Hejjade såklart på Ulrik på mello, men han knep en tredje plats iallafall som också är grymt. Tyckte ändå att Loreen var ganska bra faktiskt även fast Ulrik är bäst, hihi.
01_ulrik_catwalk_genrep1_gbg_20120210_dsc1038_large405965_343459142360292_247643091941898_1028345_959539990_n_large
sötsöta Ulle.
weheartit

Paradise

Har ritat lite nu, det var ett tag sen kan jag säga. Känner att jag är lite krassling med pennan i hand, men här är iallafall resultatet efter ett par timmars ritande. Är inte riktigt klar än heller, håret måste fixas och skuggorna suddas på lite mer. Sen är de ju så när man tar kort med en kamera på teckningen försvinner ju massa skuggor
också och det blir lite konstig vinkel.

Juicebox

Här kommer lite bilder från konserten i vår by igår, inte de bästa bilderna dock.
Men de var grymmmmmma!

Ive just seen a face

Jag sticker nu över till Eisan och blir kvar där över natten med Jullan. Imorgon så ska vi till våran gamla högstadieskola och fotar när musikesterna ska spela där, så ingen skola för mig. Nu måste jag skynda mig att packa ihop lite nödvändigheter och kameran, pyss!
Och förresten satt fast i en buss i två timmar igår mitt på en väg med massa lastbilar bakom oss, jo en lastbil före oss hade tappat däcket och bussen kom inte förbi, bara små sketna bilar. Tillslut hämtade iallafall Jullans pappa oss, tack och lov och vi tog en omväg hem sen firade vi det med pizza och kladdkaka. Nej nu ska jag kila!

Hands


Nikon D70 Sigma 18- 50 mm 1:3.5-5.6+ UV-filter 58mm.

Pocahontas

Jag har under de senaste dagarna umgåtts med vänner och slappat, käkat pizza och andra onyttigheter osv. Hihi.
Vi har även kollat på Pocahontas och jag kommer ihåg hur bra jag tyckte de filmerna var, hur kär jag var i killen i film nummer 2, haha. Åå barndomsminnen.
Tumblr_lk9twiqel71qi62pxo1_500_large3068007063_1_3_vmqcddwd_largeIinky_largeTumblr_lw6f4vw3iv1qhigt0o1_500_large
weheartit

RSS 2.0